Klanten vertellen.

Marc Van Hoorn
27-01-22 12:16:54
Sinds ik onder bewind sta is mijn leven weer op orde gekomen .Ik raad Linda zeer sterk aan want ze is zeer behulpzaam en vakbekwaam. Ik ben heerlijk aan het werk nu en ook weer in een serieuze nieuwe relatie waar ik veel aan heb . Dank je wel Linda .
Joop Kivits
26-01-22 15:53:52
Linda heeft ons altijd goed geholpen. Mede dankzij haar hebben wij een nieuwe start kunnen maken. Ze is erg prettig in de omgang.
Diana Van os
25-01-22 11:54:42
Ik ben heel erg tevreden over phfbewind Linda , dat ik gelukkig niet veel schulden meer heb dat ze me overal bij wil helpen en dat ik haar heel graag wil behouden om mijn financiën te regelen, ik zou phf bewind iedereen aanraden !! Groetjes Diana van os
Rudy Nettekoven
25-01-22 11:19:18
Ik kan PhfBewind zeer zeker aanbevelen bij diegene die nu de stress ervaart door schulden en daarmee de aanmaningen en bezoeken van schuldeisers. Mijn gezondheid ging door die stress flink achteruit, totdat ik onder bewind kwam. Alle schuldbrieven kwamen bij PhfBewind terecht en ik kreeg geen bezoek meer van schuldeisers. Linda heeft er ook voor gezorgd dat ik in de schuldsanering kwam. Sinds een jaar ben ik nu schuldenvrij en is mijn gezondheid weer op peil. Sinds december 2018 heb ik weer een fulltime baan. Hiermee heeft Linda, naast de vaste lasten, ook voor spaargeld gezorgd. Het leefgeld heeft mij ook de waarde van een euro leren waarderen. PhfBewind is ook transparant naar de cliënt toe. Je kunt ieder moment de financiën bekijken via OnView. Zo zie je ook direct hoe je ervoor staat qua inkomsten, uitgaven en schulden. Linda, bedankt voor het wegnemen van de stress de afgelopen jaren.
Asja Danner
25-01-22 10:50:45
Hoi allemaal ik heb Linda inmiddels al meer dan 5 jaar als mijn bewindvoerder ik heb na 5 jaar aan gegeven dat ik echt niet zonder haar kan. Dus heb ik verlenging van 5 jaar gekregen. In deze jaren heb ik echt een heel goed contact opgebouwd met Linda en ze is eerlijk en oprecht . Altijd netjes overzicht over alles. Ik zou niet weten wat ik zonder haar moet doen. Dankjewel Linda voor alles wat je doet voor ons . Groetjes Asja
Tonen: 5  10